Място за вашата реклама
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Забравенa потребителско име и/или парола?


Въведете имейл адреса, който използвахте за създаване на вашия профил. Ние веднага ще изпратим имейл с вашите данни и нова парола.
От съображения за безопасност, препоръчваме Ви да промените паролата, предоставена от нас веднага след получаването й.


Не можете да откриете имейлът - потвърждение?


Повторно изпращане на имейл за потвърждение.


Как се гарантира неприкосновеността на личните данни?


Всички данни, които ни предоставяте, са защитени и по никакъв начин не могат да бъдат използвани неправомерно от други лица. Няма да предоставяме данните Ви на трети лица и няма да ги използваме с комерсиални цели, които не са свързани с уебсайта. Само ние от SecretLove имаме достъп до Вашите лични данни и то единствено с функционални цели, например във връзка с услугите, които предлагаме. Съблюдаваме стриктна конфиденциалност и неприкосновеност на личното пространство. С подробните разпоредби относно неприкосновеността на личното пространство можете да се запознаете на интернет страницата на Комисията за защита на личните данни: https://www.cpdp.bg/.


Нов имейл адрес?


За да използвате SecretLove, Ви препоръчваме да си направите „таен” имейл адрес. Със сигурност няма да искате имейли от заинтересовани лица или съобщения да се получават в служебната или в личната Ви пощенска кутия. Има различни варианти за създаване на нов безплатен имейл адрес. Например в gmail, hotmail, outlook или yahoo.


Използвате ли бисквитки?


Да, ние използваме ограничено бисквитки, за да подобрим използването на SecretLove. Ако искате да съхраните личното си пространство по-добре, използвайте Microsoft Explorer и отворете SecretLove в Privasy Mode (Ctrl-Shift-P). Можете да използвате също Firefox 31.0x. След като излезете от сайта на SecretLove, трябва да изтриете историята на посещенията чрез командата Ctrl-Shift-Del. Новият браузър на Google (chrome) също предлага „Лична” опция (инкогнито) (Ctrl-Shift-N).


Какво е предимството на платеното членство?


Платеното „Премиум” членство осигурява достъп до различни допълнителни услуги, които не можете да използвате при безплатното членство. Можете да четете реакциите на останалите членове и да им отговаряте. Можете да използвате чата на живо.
Като член, който заплаща такса, Вие ще получите максимално внимание, като Вашата заявка винаги ще бъде на първо място в резултатите от извършено търсене в момента, в който се логнете в сайта ни. Доказано е, че чрез въвеждане на това условие, а именно платеното членство, овладяваме в максимална степен злоупотребите със сайта.
Ние искаме само сериозни членове. Така можем да запазим анонимността. По този начин можем да гарантираме на Вас и на останалите членове на SecretLove, че хората, които се свързват с Вас, също са сериозни.


Колко струва „Премиум” членство в този сайт за запознанства и какви предимства ще имам?


Създаване на профил е безплатно. След закупуване на „Премиум членство” можете да търситеи четете профили, да разглевдате снимки, да ползвате SecretLive chat.

„Премиум членство”:

     3 месеца – 15 лева
     6 месеца – 30 лева
     12 месеца – 50 лева

Заплащане на Премиум членство