Място за вашата реклама
За флирта
За флирта

Ако сте усвоили играта с визуалния контакт и можете закачливо да ангажирате вниманието на обекта с обигран поглед, предполагали ли сте, че успешният флирт е цяло изкуство? За да се уверите, че сте в крачка с новостите около свалките, запознайте се с някои секси техники, с които значително ще повишите нивото си.
 
Флиртът е полезен за здравето. Изследвания доказаха, че хората, които често флиртуват, имат по-голямо количество бели кръвни клетки, които повишават имунитета и съответно здравето.
 
Установени са над 52 флирт сигнали, които хората използват. От всички тях играта с косата е най-често срещаният.
 
На много места флиртът не е разрешен. В Ню Йорк например съществува наредба, според която ако мъжът продължително се взира похотливо в жена, може да бъде глобен с $ 25. При повторно нарушение съгрешилият ще трябва да носи специални очни ленти, които няма да му позволяват да нарушава закона.
 
Повечето хора флиртуват по време на сутрешното пътуване. 62 % от шофьорите признават, че флиртуват с хора, управляващи други автомобили. 31 % от тези свалки завършвали със среща.
 
Вече не е задължително флиртът да става лице в лице. Около 40 % от хората, които търсят връзка онлайн споделят, че лесно могат да флиртуват и чрез чат или мейли.
 
По време на Викторианската епоха ветрилата са били начинът, по който са се изпращали любовните послания. Когато ветрилото се поставяло близо до сърцето означавало – че флиртуващият е успял да спечели вниманието на обекта си, полу-отворено ветрило, поднесено близо до устните значело „Можеш да ме целунеш“. Криенето зад широко разперено ветрило символизирало: „Обичам те“, а неколкократното отваряне и затваряне на аксесоара означавало отхвърляне на поканата за флирт. В този смисъл съвременният флирт фен само може да съжалява, че изобретиха климатиците.
 
Днес SMS-ите са новият инструмент за флирт. Голяма част от хората флиртуват чрез текстови съобщения, когато са далеч от партньорите си.
 
Най-честата грешка при свалките е отдаването на прекалено голямо значение на погледите.
 
Често мъжете бъркат приятелското поведение с намерение за флирт.
 
Флиртът е универсален. Независимо дали става въпрос за жена, намираща се в САЩ или Камбоджа – когато става въпрос за умение да се привлече внимание, хората използват едни и същи техники – леки усмивки, докосване на веждите и косата, закачливи погледи и кикотене. Дори животните флиртуват - птиците, някои влечуги и дори рибите си имат отработени начини, с които печелят партньори.


КОМЕНТАРИ
Влезте за да оставите коментар. ВХОД